Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
muebels voor lange mensen

Meubels voor lange mensen kopen: 3 tips

Hoewel we met z’n allen steeds langer worden, is het er niet direct eenvoudiger op geworden om meubels voor lange mensen te vinden. 

Daarom vonden we bij de HuisReus dat het tijd werd om hier één verzamelplek voor te maken, zodat je precies weet waar je op moet letten. En niet alleen voor meubels voor lange mensen ben je bij ons op de juiste plek. We helpen je graag nog een stuk verder: denk bijvoorbeeld aan vervoersmiddelen, kamperen, kleding en spullen voor het huishouden, zoals een strijkplank.

Algemene tips meubels voor lange mensen

Hoewel we per categorie je de beste tips geven, zijn er ook een paar algemene tips als je jouw zoektocht gaat starten. 

1. Zijn de meubels alleen voor jou?

Ben jij de enige die in het gezin lang is, is je hele gezin lang of woon je alleen? Vragen die belangrijk zijn om rekening mee te houden. Als je bijvoorbeeld een nieuwe eetkamerstoel nodig hebt, dan is het soms beter om een andere stoel voor te kopen voor degene die langer is. Maar gelukkig zijn er ook veel eetkamerstoelen die lekker zit als je groot bent en als je kleiner bent. Dus wellicht hoef je hier niet (veel) over na te denken.

2. Meten = weten

Voor veel meubels is het handig dat je de juiste hoogte weet. Denk aan de rugleuning, de hoogte van een eettafel en wat de hoogte moet zijn voor een commode. Meet daarom goed van te voren wat de ideale hoogte is en je weet straks zeker dat het meubel helemaal bij jou past. 

3. Inspiratie

Oke, dit is niet per se alleen een tip als je zoekt naar meubels voor lange mensen. Het is altijd belangrijk om van te voren inspiratie op te doen. Ga langs bij meubelboulevards, kijk online rond en vergelijk! Houd de specificaties hierbij goed in de gaten, zodat je zeker weet dat je straks geniet van jouw nieuwe meubels!