Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
eetkamerstoel voor lange mensen

Hoe ziet jouw nieuwe eetkamerstoel voor lange mensen eruit?

De eethoek is steeds vaker de plek waar mensen samen komen. Niet alleen om te eten, maar ook om gezellig te borrelen en te werken. Des te belangrijker is het om goed en comfortabel te zitten. Een eetkamerstoel voor lange mensen is daarom extra belangrijk. Wanneer je een eetkamerstoel voor lange mensen gaat kopen, denk dan vooral aan een hoge zitting en een diepe zitting. Veel lange mensen vinden de stoel dan namelijk een stuk beter en comfortabeler zitten. We vertellen je graag meer over de eetkamerstoelen die speciaal voor lange mensen zijn.

Voorkom rugklachten

De beste keuze is om een eetkamerstoel voor lange mensen uit te zoeken met een zithoogte van minimaal 48 cm. Ook zit een extra hoge ruglengte veel fijner als je langer dan gemiddeld bent. Dit zorgt namelijk voor extra comfort in de rug. Als je heel wat uren aan de eettafel zit, is niet alleen comfortabel zitten natuurlijk belangrijk. Maar je wilt ook graag nek- en rugklachten voorkomen. Of het nu voor jezelf is of voor een gezinslid. Daarom is het goed om op te letten wat de afmetingen van je nieuwe eetkamerstoel zijn. Staat het er niet bij? Neem de gok dan niet.

De stijl van de stoel

Nu denk je misschien: zijn er wel stijlvolle eetkamerstoelen te vinden die aan die eisen voldoen? Gelukkig kunnen we hier kort op antwoorden: ja, die zijn er! Steeds vaker kun je eetkamerstoelen vinden die je in diverse kleuren en stijlen kunt kopen. Heeft jouw huis een industriële stijl? Of heb je jouw huis meer landelijk ingericht? Wellicht kies je wel een hele nieuwe stijl in jouw huis als je jouw droomstoelen kunt kopen. Welke eetkamerstoel het ook wordt: er is altijd wel een eetkamerstoel die bij jouw lengte en stijl past. 

Ga proefzitten of bestel direct jouw eetkamerstoel voor lange mensen

Het meest ideale is natuurlijk om alle stoelen op een rijtje te hebben en dat je kunt proefzitten. Helaas is dit met de huidige coronamaatregelen niet altijd ideaal. Ook heeft niet iedere showroom een eetstoel die bij jouw lengte past. Het voordeel van online bestellen is dat je je van te voren goed kunt verdiepen in de reviews. Lees deze dus goed! Ook kun je bij sommige webshops een aantal dagen of weken thuis proefzitten. Een ideale oplossing. 

Kunnen we je verder helpen?

Op deze pagina vind je direct alle eetkamerstoelen die we speciaal voor lange mensen hebben geselecteerd. Weet jij al welke stoel je kiest? 

Ben je ook op zoek naar andere stoelen voor lange mensen? Bekijk dan ook eens onze bureaustoelen en fauteuils.