Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
gamestoel voor lange mensen

Gamestoel voor lange mensen: geniet weer van urenlang gamen!

Zit jij uren achter elkaar te gamen? Achter een desktop of op een console. Een heerlijk moment om te ontspannen! Maar als je meerdere uren wilt gamen, dan is een goede zithouding essentieel. Maar zit er verschil tussen een gamestoel voor lange mensen en wanneer je lengte gemiddeld is? Ja, zeker! Want wist je dat je zonder een goede steun in de rug, als snel last krijgt van rugklachten? Daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten. Je wilt blijven genieten van gamen. Maar waar moet je allemaal op letten als je een nieuwe gamestoel voor lange mensen zoekt? Wij vertellen je meer!

Kijk naar de ruglengte

Gamestoelen voor mensen met een gemiddelde lengte hebben een standaard ruglengte. Wanneer je langer bent dan gemiddeld, dan is een ‘normale’ gamestoel niet voor jou geschikt. Daarom is het voor lange mensen belangrijk om extra ruglengte te hebben bij hun gamestoel. Bepaal van te voren welke ruglengte je minimaal nodig hebt. Zo voorkom je rug- en nekklachten en kun je uren achter elkaar genieten van het gamen. 

Wat is er allemaal verstelbaar?

Kijk niet alleen naar de ruglengte van de stoel. Wat er allemaal verstelbaar is aan de stoel is ook heel belangrijk. Is de rugleuning bijvoorbeeld verstelbaar? Heeft de stoel een hoofdkussen en/of een kussen voor in de onderrug? Kun je de armleuningen verstellen? Als je rug- en nekklachten wilt voorkomen, dan zijn dit belangrijke vragen voordat je een nieuwe gamestoel voor lange mensen aanschaft. 

Ga voor comfort

Wil je een gamestoel die comfortabel en tegelijkertijd wel stijlvol is? Ga dan voor een kuipstoel. Als je op deze stoelen zit, dan lijkt het net alsof je in een rally wagen zit. Zo zie je eruit als een serieuze gamer. De kuipstoelen zijn over het algemeen relatief smal. Maar er zijn ook modellen speciaal voor lange gamers. Zo lever je niet in op je gezondheid. Ideaal dus!

Kies jouw gamestoel voor lange mensen

Ben je overtuigd om een gamestoel voor lange mensen te kopen? Mooi! Laat je niet tegenhouden door de prijzen. Je hoeft niet voor de duurste optie te gaan om een goede gamestoel te kopen. Meestal zijn de duurdere gamestoelen wel luxer. Je hebt meer opties. Bijvoorbeeld om te kantelen naar hun basis. Doe goed onderzoek naar de omschrijving van je nieuwe gamestoel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je optimaal genieten van gamen!

Op deze pagina vind je een aantal gamestoelen, die speciaal voor lange mensen zijn. Weet jij al welke je kiest? Of wil je toch liever een bureaustoel voor lange mensen? Geen probleem. Daar hebben ook een selectie van gemaakt.