Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
baby.jpg

Spullen voor baby kopen: 4 tips

Is er een baby opkomst? Dan is het vast geen verrassing dat je heel wat spullen voor baby nodig hebt. Maar wat heb je allemaal nodig? En waar moet je rekening mee houden als je deze spullen koopt? We helpen je graag op weg met deze 4 tips!

Tip 1. Maak een lijstje met de babyuitzet

Start met het maken van een lijst met de benodigde babyuitzet. Als je online zoekt dan vind je er meerdere. Het zijn vaak volledige lijstjes, maar bedenk ook goed of het misschien slim is om wat meer spenen in huis te hebben of juist minder flessen. Je vindt hier een handig lijstje, waarbij je ook direct alles kunt afvinken. 

Tip 2. Begin op tijd

Niets is zo vervelend als je niet alle belangrijke spullen in huis hebt, maar de baby vroeger komt dan de uitgerekende datum. Zorg daarom dat je uiterlijk een maand van te voren alle benodigde spullen in huis hebt en dat de babykamer klaar is. Op deze manier kun je meer genieten van de kraamtijd.

Tip 3. Houd rekening met je lengte

Het is algemeen bekend dat in Nederland lange mensen wonen. Toch zijn veel standaard maten hier niet op afgestemd. Kijk daarom goed naar de hoogte van bepaalde meubels of bijvoorbeeld je buggy. Je kunt anders al snel last krijgen van je rug, terwijl dit eenvoudig voorkomen kan worden. Er zijn gelukkig steeds meer spullen voor lange mensen te vinden. Kijk hierbij wel naar de lengte van je partner. Als hij/zij kleiner is, dan is het goed om te kijken wie er het meest gebruik van maakt. 

Tip 4. Kies voor kwaliteit

Natuurlijk wil je het beste voor je baby. Maar dat betekent niet dat je altijd voor de duurste optie hoeft te gaan. Doe van te voren daarom goed je research en vergelijk de diverse producten of meubels. Zo staan bijvoorbeeld de pampers van Kruidvat goed bekend, maar zijn ze een stuk voordeliger dan de duurdere merken. Zo heb je niet alleen het beste voor je kindje, maar ook nog eens voor een mooie prijs!

Geniet van de spullen voor baby

Eigenlijk is dit een extra tip: geniet vooral van het vinden van de spullen voor baby. Een baby opkomst is een bijzondere ervaring. Zorg daarom dat je van zoveel mogelijke momenten geniet en mooie spullen uitzoekt. Zo voorkom je later dat je spijt krijgt van bepaalde keuzes en kijk je terug op een mooie tijd!