Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
buggy voor lange mensen

Een buggy voor lange mensen vinden: 3 tips!

Rugpijn is voor niemand fijn. De kans om last te krijgen van je rug is voor lange mensen een stuk groter. De meeste dingen, zoals een bed of een eetkamerstoel, zijn namelijk gemaakt voor mensen met een standaard lengte. Hierdoor is de zoektocht naar dit soort dingen vaak een stuk lastiger dan van te voren wordt gedacht. Dit is ook het geval bij een buggy voor lange mensen. Het aanbod is namelijk klein. Maar als je goed zoekt, dan vind je toch een paar parels. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten als je een buggy voor lange mensen koopt? We geven je een aantal tips!

1. Zorg voor een kaarsrechte rug

Doordat de meeste buggy’s zijn gemaakt voor mensen die minder lang zijn, loop je als lang persoon al snel met een kromme rug. Hierdoor ontstaan al snel rugproblemen. Vaak merk je dit de eerste paar keer dat je met jouw nieuwe buggy loopt niet. Maar als je de buggy voor een langere tijd gebruikt, dan ga je dit wel merken. En dan is het eigenlijk al te laat. 

We raden je daarom aan om altijd een buggy te kopen, waarbij jouw rug kaarsrecht is als je erachter loopt. Hierdoor ontzie je jouw rug en kun je ook daadwerkelijk genieten van een rondje lopen met je baby. Nog een ander voordeel: als de buggy gemaakt is voor jouw lengte, dan schop je ook een stuk minder snel met je voeten of knieën tegen de buggy aan. 

2. Kies voor een buggy met verstelbare duwstang

Zoals we al eerder hebben gezegd: de zoektocht naar een buggy voor lange mensen is lastig. Kies daarom voor een buggy met een verstelbare duwstang. Hierdoor kun je de buggy altijd op de juiste duwhoogte stellen. Dit is ook een groot voordeel als je partner wat minder lang is, doordat de stang ook weer eenvoudig naar beneden bijgesteld kan worden. Hierdoor is de buggy voor jullie beiden geschikt en krijgen jullie beiden geen last van je rug.

3. Test verschillende buggy’s in de winkel

We raden je aan om van te voren in de winkel diverse opties te testen. Loop je inderdaad kaarsrecht? Is de buggy voor jou en je eventuele partner geschikt? Schrijf je favoriete buggy’s op en doe daarna online ook nog wat onderzoek. Op deze manier weet je zeker dat jouw nieuwe buggy straks van topkwaliteit is. Je baby moet natuurlijk straks ook lekker liggen!

Maak je keuze voor een buggy voor lange mensen

Als je deze tips gebruikt, dan zul je merken dat het vinden van een buggy voor lange mensen een stuk eenvoudiger wordt. We hebben een selectie van een mooie buggy’s daarom op deze pagina gezet. Hierdoor zie je snel de keuze die je hebt.