Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
Motor voor lange mensen

Vind de beste motor voor lange mensen

Een motor is vaak een flinke investering. Daarom is het, net als bij het vinden van een auto en een fiets, een goed idee om van te voren goed je opties te onderzoeken. Helemaal als je langer bent dan gemiddeld, is het belangrijk om te weten dat de door jouw gekozen motor goed bij je past. Want veel motoren zijn gemaakt voor mensen met een gemiddelde lengte, maar een motor voor lange mensen is wat lastiger te vinden. 

In dit artikel helpen we je graag verder bij de zoektocht. Zo kun je de motor van je dromen vinden, die ook nog eens helemaal bij jouw lengte past!

Kun je je benen kwijt?

Een belangrijk onderdeel bij het vinden van een motor voor lange mensen is de beenruimte. Let daarom goed op of dit voldoende is of niet. Gelukkig kun je een motor vaak laten verstellen. Of die nou verhoogd moet worden als je lang bent of verlaagd als je wat minder lang bent. 

Naast de ruimte voor je benen, zijn er ook andere dingen belangrijk voor het zitcomfort tijdens het rijden op de motor. Denk bijvoorbeeld aan het stuur en de stepjes. Dit kun je gelukkig ook redelijk eenvoudig laten aanpassen. Een motor flink aanpassen is vaak niet nodig; dit hoeft alleen in extreme gevallen.

Ervaar zelf jouw motor voor lange mensen

Het belangrijkste is om het vooral zelf te gaan ervaren. Ga online op onderzoek uit welke motor je zou willen rijden en maak proefritjes. Vraag bij de verkoper of en wat de mogelijkheden zijn om de motor aan te passen, zodat jouw zitcomfort optimaal is. 

Heb je de beste motor voor lange mensen gevonden? Ga dan online op zoek naar de beste prijs! Vergelijk wat de voordelen en nadelen zijn per aanbieder en maak gebaseerd hierop je keuze. Daarna is het tijd voor genieten tijdens je eerste rit op je nieuwe motor!