Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
bed 220 lang

Zoek je een bed 220 lang? Wij helpen je!

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat in Nederland de langste mensen wonen. Niet zo gek dus dat er genoeg bedden zijn die extra lang zijn. Zoek je bijvoorbeeld een bed 220 lang? Of een bed 210 lang? Dan ben je bij de HuisReus op de juiste plek! We geven je meer informatie over de diverse formaten bedden en andere keuzes als het gaat om het kopen van een nieuw bed.

Moet ik een bed 220 lang of een bed 210 lang kiezen?

Je wil lekker slapen. Daar horen koude voeten niet bij. Als je lang bent, is een standaard bed van 200 cm te kort. Je voeten hangen dan over de rand. Of je moet je benen standaard intrekken. Dat kan misschien voor een nachtje, maar iedere nacht met opgetrokken benen liggen, is niet prettig voor je nachtrust.

Maar moet je dan kiezen voor een bed 220 lang of 210 lang? Wanneer je 2 meter of langer bent, dan raden we je een bed van 220 lang aan. Zo weet je zeker dat je met gestrekte benen in bed kan liggen. Ben je iets kleiner dan 2 meter? Dan zou een bed van 210 lang ook prima kunnen. Twijfel je? Neem dan een bed van 220 lang. Dan weet je zeker dat je lekker ligt!

Bed 220 lang met opbergruimte

Een bed met opbergruimte is natuurlijk ideaal om extra spullen in op te bergen. Zo zorg je ervoor dat er geen rondslingerende spullen op de grond blijven liggen. Een bed van 220 lang met opbergruimte is daarom een slimme keuze!

Voor hoeveel personen?

Wil je een tweepersoonsbed van 220 lang? Of liever een eenpersoonsbed 210 lang? Beide opties zijn mogelijk. Of je nu voor jezelf een extra lang bed zoekt of voor je kind. Er zijn verbazingwekkend veel extra lange bedden te vinden!

Diverse stijlen bedden

Wil je een houten bedframe? Of liever een boxspring? Kies van te voren een stijl je graag wil. Er is genoeg keuze in extra lange bedden, dus denk niet direct dat je maar gewoon moet kopen wat er is. Anders krijg je wellicht spijt van je keuze. Een bed moet niet alleen lekker liggen, maar ook een mooie toevoeging aan de slaapkamer zijn.

Zet ook een andere bedbodem en matras op je lijstje

Als je een keuze hebt gemaakt voor een nieuw bed, vergeet dan uiteraard niet een bedbodem en matras erbij te bestellen. Deze moet dan ook extra lang zijn. Op deze manier slaap je als nooit tevoren!

Zoek een bed 220 lang Ikea? We vertellen je er meer over!