Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
fiets voor lange mensen

Fiets voor lange mensen vinden

Over heel de wereld staat Nederland als fietsland bekend. We gaan ermee naar school, ons werk en richting de stad. Dan is het natuurlijk wel fijn om een goede fiets hebben. Maar het vinden van een goede fiets voor lange mensen is niet makkelijk. Want, vind je een fiets die qua maat redelijk klopt, dan is het maar de vraag of je ook écht lekker zit. Je wilt natuurlijk geen rugklachten krijgen, omdat je niet goed op je nieuwe fiets zit. 

Welke maat heb ik nodig?

Een goede fiets voor lange mensen vind je niet in een reclamefolder van de supermarkt of de plaatselijke bouwmarkt. Wil je een echt goede fiets? Ga dan naar een fietsenzaak. Niet alleen hebben zij vaak veel meer keuzes qua maat, ze kunnen je ook nog eens een goed advies geven. Op deze manier weet je zeker dat je straks lekker zit op je nieuwe fiets.

Ga vooral kijken bij een fietsenzaak waar ze een framemaat tot minimaal 63 cm voor dames hebben en minimaal tot 64 cm voor heren. Maar veel fietsenzaken verkopen tegenwoordig fietsen tot wel 67 cm voor dames en zelfs 70 cm voor heren. Op die manier heb je een ruime keuze en kun je goed vergelijken welke fiets voor jou de beste keuze is.

E bike lange mensen

Ook als je op zoek bent naar een e bike lange mensen, dan zijn er steeds veel mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de fietsen van Batavus of naar die van VanMoof. Je hebt dan goede kwaliteit fietsen en je fiets ook nog eens goed!

Vergelijk je fiets online

Heb je een testrit gemaakt? Ga dan vooral online eens kijken naar reviews van de fiets die je graag wil. Op deze manier kun je niet alleen de fietsen onderling met elkaar vergelijken, maar ook de service en de prijs.

Wil je ook meer weten over een auto voor lange mensen? Ook dan helpen we je graag verder!