Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
campingstoel lange mensen

Campingstoel lange mensen: 4 tips

Ben je van plan om binnenkort te gaan kamperen? Maar ben je langer dan de gemiddelde lengte en ben je bang dat dit ervoor zorgt dat je niet comfortabel kunt kamperen? Dit kan bijvoorbeeld komen doordat het luchtbed te klein is, maar ook doordat je niet lekker kunt zitten. Gelukkig zijn er steeds meer kampeerspullen voor lange mensen te vinden. Dit geldt ook voor een campingstoel lange mensen! Maar waar moet je op letten? We helpen je verder!

Bepaal het doel

Voordat je überhaupt een campingstoel lange mensen gaat kopen, is het belangrijk om te weten wat je met de stoel wil. Moet je ermee aan tafel kunnen eten? Of is het alleen een relaxstoel. Op die manier weet je bijvoorbeeld of je een verstelbare campingstoel lange mensen moet kopen of dat dit niet nodig is.

Meten = weten

Het is misschien heel cliché, maar meet van te voren op wat het ideale formaat is van je nieuwe campingstoel voor lange mensen. Misschien heb je al wel een eetkamerstoel voor lange mensen die je hiervoor kunt gebruiken. Anders raden we je aan om naar diverse campingwinkels te gaan en campingstoelen te testen. Ga thuis de prijzen en kwaliteit vergelijken en maak de beste keuze. 

Extra hoge rug

Zodra je weet waar je de campingstoel voor wil gaan gebruiken, kun je nadenken over de maten. Als je boven torso langer is, dan raden we je aan om een stoel te kiezen met een extra hoge rug.

Extra diepe en hoge zitting

Zijn vooral je benen lang? Let dan op de diepte van de zitting en hoe hoog deze is. Het is natuurlijk niet fijn om helemaal in elkaar te zitten, terwijl je juist moet kunnen ontspannen op de camping! 

Genieten maar!

Heb je een fijne camping gevonden en heb je alle spullen voor je kampeertrip? Dan is het alleen nog een kwestie van genieten! Neem voldoende spelletjes en/of ander vermaak mee en jij komt helemaal uitgerust terug van je vakantie.