Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
luchtbed 220 cm lang

Lekker slapen tijdens het kamperen? Vind een luchtbed 220 cm lang

Kamperen; de ideale manier om te genieten van een vakantie. Helemaal tot rust komen en de dagen voornamelijk buiten doorbrengen. ‘s Nachts kruip je lekker je tentje in voor een goede nachtrust. Een goed luchtbed is dan ook geen overbodige luxe. Niet alleen moet het lekker liggen, het is ook fijn als je voeten niet buiten boord hangen. Niets is zo vervelend om koude voeten te hebben. 

Standaard maten

Hoewel in Nederland veel lange mensen wonen, gaan de meeste slaapmatten of luchtbedden tot 200cm lang. Zodra je langer bent dan 1.95m dan lig je al niet meer comfortabel op standaard luchtbed of slaapmat.    

Gelukkig is er steeds meer aanbod voor lange mensen. Zo ook als het gaat om luchtbedden van 220 lang. Je vindt deze voornamelijk online of bij de betere kampeerwinkels. Bij een warenhuis is de kans klein dat je een luchtbed 220 lang gaat vinden.

Past je luchtbed 220 cm lang?

Zodra je jouw luchtbed 220 cm lang hebt gevonden, is het ook belangrijk om zeker te weten dat het luchtbed in je tent past. Vooral als je slaapt in een iglotent, dan is de kans groot dat je jouw luchtbed 220 cm lang niet recht kunt leggen. Kijk dan of je beter een 1-persoons luchtbed kunt kopen en deze diagonaal neerlegt of dat je beter voor een grotere tent kunt gaan. Er zijn diverse kleinere tenten te vinden die bijvoorbeeld een lengte van 300 cm hebben. Hierdoor kun je ook kiezen voor een 2-persoons luchtbed. 

Ook als je een grotere tent hebt, zijn de slaapcabines soms maar 200 cm lang. Kijk daarom of dit het geval is bij jouw tent. Koop je een nieuwe tent? Kijk dan goed bij de specificaties want de lengte van de slaapcabine is. 

Vergeet niet je slaapzak

Je hebt jouw ideale luchtbed 220 cm lang gevonden. Daarnaast past het ook in je tent. Niet geheel onbelangrijk is om dan ook een slaapzak voor lange mensen aan te schaffen. Ook deze vind je in diverse formaten, waarbij een lengte van 200 cm de standaard is. Bij veel kampeerwinkels vind je een ruim aanbod aan slaapzakken tot 220 lang. Zo blijven je voeten hoe dan ook warm!