Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
Kleren voor lange mensen

Kleren voor lange mensen

De één geniet ervan, de ander wat minder; shoppen! Of je dit nu online doet of liever in de winkels zelf; soms kan die ene outfit vinden een hele uitdaging zijn. Het vinden van leuke kleren is een nog grotere uitdaging als je langer bent dan gemiddeld. Mouwen zijn dan vaak te kort, t-shirts te kort en je hebt onbedoeld sneller last van een hoogwaterbroek. Gelukkig besteden steeds meer winkels en merken hier aandacht aan en hebben ze soms speciale kledinglijnen voor lange mensen. 

Lengtematen bij kleren voor lange mensen

Standaard maten werken niet als het gaat om kleren voor lange mensen. Zo heb je vast al gemerkt dan een broek in de maat L misschien wel past, maar dat de broekspijpen dan standaard te kort zijn. Gelukkig, zoals we hierboven al zeiden, voldoen steeds meer merken aan de vraag voor kleding voor lange mensen. Naast de speciale collecties, zie je ook steeds vaker dat de lengtematen gewoon een stuk verder gaan. Ideaal dus.  

Alternatieve oplossingen

Zie je die ene broek die je heel graag wil, maar eigenlijk te kort is? Geen probleem. In dat geval is het trendy om de pijpen om te slaan. Niemand die het merkt. En zijn je mouwen iets te kort? Stroop ze op en niemand zal het zien. We raden je aan om dit niet met al je kledingstukken te doen, het moet natuurlijk niet gaan opvallen, maar een enkele keer is het natuurlijk geen probleem.

Bepaal je stijl en geniet van je nieuwe kleding voor lange mensen

Dankzij de grote collecties van kleren voor lange mensen, kun je jouw nieuwe garderobe vinden in allerlei soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een t-shirt, jeans of een bloesje. Bepaal wat je nodig hebt en vind eenvoudig het kledingstuk wat bij jou past. Wat je ook kiest; je hebt nooit meer last van kleren die te kort zijn, dus geniet van het shoppen!