Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!

Voeg een zwevend nachtkastje wit toe aan je interieur

Heb je een kleine slaapkamer? Of staat je slaapkamer al vol met andere meubels? Dan is een zwevend nachtkastje de ideale oplossing om de kamer groter te laten voelen. Je benut namelijk optimaal de wand. En ook niet geheel onbelangrijk: het ziet er gewoon heel mooi en strak uit. 

Hoogte van een nachtkastje

Hoe hoog een nachtkastje moet zijn, verschilt per persoon. De één heeft liever een wat lagere variant, de ander juist liever wat hoger. Ook de hoogte van je bed kan hier invloed op hebben. 

De ideale oplossing is dan ook zwevend nachtkastje. Het is niet alleen de makkelijkste, maar volgens veel mensen ook een van de mooiste optie. Door te kiezen voor een zwevend nachtkastje, kun je deze zo hoog (of laag) plaatsen als jij wil. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van jouw nachtkastje, zonder frustraties.

Opties van een zwevend nachtkastje

Bedenk, het liefst voordat je actief gaat zoeken naar een zwevend nachtkastje, wat je er precies mee wil. Wil je bijvoorbeeld ook daadwerkelijk spullen opbergen? Of wil je vooral een nachtlampje en/of wekker kwijt? Dit heeft namelijk niet alleen invloed op de grootte, maar ook of je het beste voor een nachtkastje met een lade of opbergvakje moet gaan.

Verschillende kleuren en materialen

Als je kiest voor een zwevend nachtkastje, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt keuze uit diverse kleuren en verschillende materialen. Kijk daarom welke stijl je wil en welke bij jouw interieur past. Ga bijvoorbeeld voor een stalen zwevend nachtkastje of ga voor een zwevend nachtkastje wit van hout.  

Wil je een zwevend nachtkastje wit?

Heb je de keuze gemaakt en ga je voor een zwevend nachtkastje wit? Op deze pagina hebben we de mooiste zwevende nachtkastjes wit voor je verzameld. Vergelijk ze en maak de keuze die bij jou en je interieur past!