Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
bed 220 lang Ikea

Een bed 220 lang Ikea

Een Ikea bed: bijna iedereen heeft er wel één gehad. De kwaliteit is prima en de prijs is ook goed te doen. Dus ook als je lang bent, zoek je bijvoorbeeld naar een bed 220 lang Ikea. Er is natuurlijk niets zo ideaal als je een bed voor een mooie prijs kunt kopen, die er ook nog eens goed uitziet. We vertellen je er graag meer over en wat de mogelijkheden precies zijn.

Helaas moeten we je teleurstellen: op dit moment is er geen bed 220 lang Ikea te vinden. Helaas ook niet een bed die 210 cm lang is. De formaten van Ikea gaan op dit moment namelijk niet verder dan 200 cm lang. Dit geldt ook voor als je jouw eigen bed samen gaat samenstellen. Gelukkig kunnen we je bij de HuisReus gewoon verder helpen als je eigenlijk een Ikea bed 220 cm lang of een Ikea bed 210 lang zocht.

Bed 220 lang Ikea: de zoektocht gaat verder

Helaas ga je jouw ikea bed 220 cm lang hier niet vinden. Ook niet een Ikea bed 210 lang. Maar dat betekent niet dat je zoektocht naar een extra lang bed moet stoppen. Er zijn genoeg andere bedden, voor een betaalbare prijs, te vinden. Op deze pagina vind je bedden die wel voldoen aan de maat en ook nog eens betaalbaar zijn.

Je zult je verbazen over de prijzen van de bedden van andere aanbieders. Deze vallen namelijk enorm mee. Vaak is er bij hen ook veel meer keuze, zodat jij jouw nieuwe bed helemaal in jouw stijl kan samen stellen. En het grootste voordeel: vaak hoef je jouw bed niet meer zelf in elkaar te zetten. Want, we weten allemaal wel hoe vermoeiend een meubel van Ikea in elkaar zetten kan zijn. Bij sommige winkels kun je ook vragen of ze jouw oude matras en/of bed mee kunnen nemen. Soms betaal je hier extra voor. Check dit dus goed van te voren. Maar het is wel een optimale service, waardoor je nog eerder kunt genieten van je nieuwe bed.

Koop direct een matras en lattenbodem

Soms zit het al bij de prijs in. Maar vaak ook niet. Check dus van te voren goed of je er een matras en lattenbodem bij krijgt of dat je dit apart moet aanschaffen. Het is vaak het slimst om dit als een geheel aan te schaffen. Zo weet je zeker dat alles past en je weet zeker dat je alles tegelijkertijd ontvangt. En dat je dus ook echt direct kunt genieten van je nieuwe bed!

Zie jij je droombed er al tussen staan?

We kunnen dus wel de conclusie trekken dat het geen bed 220 lang Ikea wordt. Maar op deze pagina vind je diverse bedden die wél voldoen aan het gewenste formaat. Heb jij al een bed gezien waar je heerlijk op kunt wegdromen? Wacht dan niet langer! Zo word je namelijk uitgerust wakker. En niet geheel onbelangrijk: zonder koude voeten.