Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Uitstekend!
bed-210.jpg

Wil je een bed 210 lang Leenbakker?

Zoek jij een nieuw bed? Eentje die iets langer is dan een bed van 200 cm? Kijk niet verder! Je vindt hier een bed 210 lang Leenbakker. Leenbakker heeft als standaardmaat wel de 200 cm, maar ze hebben ook een aantal bedden die wel voldoen aan het gewenste formaat.

Als je zoekt naar waar wonen de langste mensen ter wereld, dan is het antwoord: in Nederland. Daarom vind je bij diverse beddenzaken een aanbod van bedden die langer zijn dan het standaard formaat van 200 cm. Ideaal als je dus normaal gesproken koude voeten in bed krijgt, doordat ze buiten boord vallen.

Bij Leenbakker vind je diverse bedden die langer zijn dan 200 cm. Maar weet je al hoe breed je nieuwe bed moet zijn? Zoek je een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed? En wil je dan bijvoorbeeld een twijfelaar of liever een extra breed bed van 180 cm? Allemaal opties waar je van te voren goed over na moet denken. Meet daarom van te voren ook op wat past in de beschikbare ruimte.

Vergeet dit niet

Als je besloten hebt welk bed je wil, dan zijn er nog 2 belangrijke punten waar je over na moet denken. Het eerste belangrijke punt is je dekbed. Bedenk hoe lang en breed dit moet zijn. Anders heb je straks alsnog koude voeten in bed. En dat wil je natuurlijk niet. Een ander belangrijk punt is je matras. Je bed kan dan wel een stuk langer zijn, maar je matras is dit waarschijnlijk nog niet. Kijk of je direct een matras bij je bed kan bestellen of dat je hiervoor naar een andere beddenwinkel wil of gaat. Het is natuurlijk zonde als je straks wel een nieuw bed hebt, maar er nog niet op kan slapen.

Wacht niet langer op jouw bed 210 lang Leenbakker

En, heb je jouw droombed al gevonden? Laat je niet tegenhouden, en kies voor een goede nachtrust. Hieronder vind je een selectie van bed 210 lang Leenbakker!